AmnaMusic

Despre mine

AMNA, este o prezenta cu adevărat nonconformistă în showbiz-ul autohton. Artista găsește în permanență noi modalități de a se inventa și reinventa și reușește să își uimesca mereu publicul.

Prima piesă pe care a lansat-o, „Tell Me Why”, s-a bucurat de un succes răsunător pe radiourile naționale și internaționale și a ocupat primele poziții în țări ca Albania, România, Polonia, Spania, Argentina, Columbia, Serbia, Grecia, Mexic, Chile, Ecuador, Albania, Tunisia, Armenia. După ce primul single a devenit un hit la nivel internațional, a urmat al doilea single, „She Bangs”, un mix funky de beat-uri electronice și instrumente clasice. Realizat de către Dony & The Kid, piesa a fost unul dintre super-hit-urile verii, atât în țară, cât și în Spania, Serbia sau Columbia.

„Esta Noche”, piesa realizată în colaborare cu senzația muzicală a Poloniei, Borys, a urmat același traseu spre primele poziții din clasamente. În plus, a lansat o piesă în colaborare cu artistul columbian Rivera, „Hey Ho”. Artista nu s-a oprit aici și a ajuns pe prima poziție în Japonia cu albumul „She Bangs”, de pe care a extras single-urile „Tell me why”, „La la like it” și „Tonight”.

Au urmat hituri ca „Arme” (feat What’s Up) și „Fară aer” pe care le-a lansat în 2013 și 2014, ambele cu milioane de vizualizări pe YouTube încă din primele luni de când au fost lansate.

Anul 2015 aduce alte trei single-uri de la Amna. Unul alături de Glance, „Evacuat”, unul în limba spaniolă „Adios Amor” și o mega-colaborare cu Robert Toma pentru single-ul „În oglindă”.

În 2016, AMNA surprinde cu o nouă piesă cu versuri în limba română, „Viața e o aventură”, un cântec-îndemn ce accentuează ideea că trebuie să gândim pozitiv chiar și atunci când lucrurile nu merg exact așa cum ne dorim.
Septembrie 2016 – AMNA își unește forțele cu Geørge, alaturi de care lansează piesa „Detector de minciuni”, dar și cu Marius Moga și Florian Rus pentru „De Câte X Vrei Tu”.

Au urmat și alte single-uri de succes printre care „Motivul Meu” (alături de Dorian Popa), „Cealaltă ea” (alături de Dorian Popa), „Cine pe cine” (alături de Robert Toma), dar și „Sper s-o iubești” (alături de Liviu Teodorescu).

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi lansari dar si cu ultimele noutati din podcast? Atunci ai ajuns in locul potrivit.

Fiecare piesa are o poveste aparte, la fel ca si in fiecare episod de podcast. Iar pe toate le poti gasi chiar aici sau pe canalul meu de youtube, locul in care muzica este arta mea. Va astept si acolo!

Rulează videoul
AMNA ❌ ROBERT TOMA - Cine Pe Cine
Rulează videoul
AMNA feat. Edward Sanda - Milioanele De Suflete
Rulează videoul
AMNA feat. Dorian Popa - Cealalta Ea
Rulează videoul
AMNA - In Ochii Lui
Rulează videoul
AMNA feat. Dorian Popa - Banii
Rulează videoul
AMNA & Edward Sanda - In Ochii Lui
Rulează videoul
Amna feat. Dorian Popa - Nu Poti Sa Ma Uiti
Rulează videoul
AMNA - Cumpar Timp
Rulează videoul
AMNA - Mi-e Dor De Tine